Antwerpens spelare utbyter komplimanger efter att ha vunnit HF Mechelen

Yara
Share:

Att ge varandra komplimanger är lättare efter en vinst. Bland Antwerpens spelare hände detta i överflöd efter att de tog fullt byte på HF Mechelen.

Michael Frey väckte uppmärksamhet med sina två mål, men strax efter matchen pratades det om Toby Alderweirelds utmärkta långpass till 0-1. Kaptenen gav komplimangen. ”Mitt pass är bara tjugo procent av arbetet. Det är bra att Michael gjorde det. Jag tycker att han gjorde det fantastiskt. Jag är glad att jag kan bidra till det här.”

Förtroende

Några minuter senare träffade bollen punkten. Stor chans till 0-2 och det visade sig också vara ett jobb för Frey. Raja Nainggolan berömde hans ansvarskänsla. “Frey frågade mig om han kunde ta en straff. Det passade mig, jag tror att det är bra om anfallarna känner sig trygga.”

Så, tre poäng gick till Bosuel. “Bra lagprestationer,” sa Frey. “Vi måste fortsätta så här nu.” Antwerpens spel var stabilt, men ännu inte briljant. “Det är alltid tufft i Mechelen och värmen spelade verkligen en roll”, tillade Nainggolan. “Efter 0-2 bestämde vi oss för att “vänta positivt”. Trots allt kunde de inte skada oss längre.”