Astrid Coppens tillbringade natten i ett amerikanskt fängelse: “Jag var väldigt rädd”

Yara
Share:

Astrid Coppens (andra från höger) levererar omedelbart en stark historia i början av Truth, Dare or Dare-säsongen. © VTM

Starten på den nya säsongen av Truth, Dare or Dare översätts omedelbart till en ljus bekännelse. Astrid Coppens (39) erkänner att hon en gång tillbringade natten i ett amerikanskt fängelse på grund av en dum incident. “Det var som att Orange är det nya svarta.

Förutom Astrid Coppens startade även skådespelaren Matthias Wergels, basketspelaren Julie Vanloo och före detta världsmästaren i cyclocross Niels Albert. Sanning eller konsekvens. För den senare är detta ett lyckligt återseende med Coppens: de var båda allierade i Förrädare. Vad Albert inte fick veta där var att Coppens en gång såg insidan av fängelset. På VTM:s sommarprogram i kväll berättar hon sin historia.

LÄS ÄVEN. “Truth, dare or dare” återvänder till VTM med 96 berömda flamlänningar och en ny plats

“Jag har i Amerika i fängelse satt när jag var 24, säger Coppens. “Min vän kom för att se en film och vi tog ett glas vin. Hon var 20 år gammal och därför fortfarande underårig i USA. När jag gick för att följa med henne hem kastade hon sin cigarettfimp i det öppna taket på min bil. Plötsligt kom polisen efter mig. Jag var tvungen att explodera, och jag var precis vid gränsen.

(läs mer under bild)

I första avsnittet (vänster till höger) delar Matthias Wergels, Nils Albert, Astrid Coppens och Julie Vanloo sina hemligheter.

I första avsnittet (vänster till höger) delar Matthias Wergels, Nils Albert, Astrid Coppens och Julie Vanloo sina hemligheter. © VTM

Pissar bakom glas

Polisen grep Coppens och tog hennes fingeravtryck. “De tog till och med Foto mig. Och sedan tillbringade jag hela natten i fängelse. Bara med en filt över mig. Det fanns en narkoman i cellen bredvid mig som hotade mig. Jag ska döda dig, Hon sa. Jag var väldigt rädd. Det var den längsta natten i mitt liv.”

Straff: Coppens var inte inlåst på en polisstation, utan i ett riktigt kvinnofängelse. ”Jag var omgiven av farliga kvinnor, men som tur var låstes jag in separat. Det kändes verkligen som en tv-serie Orange är det nya svarta. Alla var klädda i orange overaller och kedjade. Om jag behövde kissa så var det bara bakom glas. Alla kunde se mig.” Till sist lades ärendet ner. “Men totalt kostade det mig 12 000 dollar.”

LÄS ÄVEN. Astrid Coppens gravid igen: “Vår dröm har gått i uppfyllelse”

Den här veckan medverkar bland andra Kristoff, Saartje Vandendrissche, Tinne Altmans, Loredana och Junior Plunkert fortfarande i Sanning eller konsekvens. Avsnitten pågår från måndag till torsdag.

True, Dare or Do, VTM, 21:30. (dwg)