Bitcoin vs Altcoins: När ska man köpa vilken?

Yara
Share:

När köp din bitcoin när är altcoins? Idag kommer vi att överväga denna fråga. Som ett exempel, överväg Polkadot (DOT) FUPITA-analysen. Grundläggande analys: Polkadot är en Tier 0-teknologi; Polkadot länkar ihop olika blockkedjor. Istället för många enskilda blockkedjor kan du skapa ett nätverk av blockkedjor som förstärker varandra.

Polkadot vs bitcoin: vilket är mer lönsamt?

Finansiell analys: På Coinmarketcap kan vi se att Polkadots börsvärde för närvarande är 7,2 miljarder dollar ochfullt utspätt börsvärdetill ett belopp av 8 miljarder dollar. Det är verkligen inga små belopp, men vi ser också att börsvärdet på ett antal andra altcoins är mycket högre. Det kan innebära att Polkadots börsvärde fortfarande har utrymme att växa. Teknisk analys: På en björnmarknad faller Polkadot ofta snabbare än bitcoin och på en tjurmarknad stiger Polkadot ofta snabbare än bitcoin. Vi kan se att RSI Polkadot har varit ganska låg på sistone men nu börjar stiga igen. Det kan innebära att Polkadot kan växa inom en snar framtid.

Jag dök själv in i kryptovärlden i slutet av 2019, och sedan början av 2020 har jag fördjupat mig mer i aktier. Nu har jag hittat mitt uppdrag i livet: ett ekonomiskt hälsosamt liv för alla. På min engelska- i holländska Jag gör videor om kryptovalutor och aktier under namnet “Nesami” på YouTube-kanaler med min FUPITA-metod: fundamental, finansiell och teknisk analys. När det kommer till krypto så följer jag den senaste utvecklingen inom bitcoin, altcoin och NFT. Undrar du hur jag kan hjälpa dig att investera i kryptovalutor och aktier? Ta då en titt på min webbsidaeller börja redan nu investera i dig själv!

Du kan också kolla in den stängda Crypto Insiders-gemenskapen. Här får du lära dig om handel med kryptovaluta tillsammans med alla andra deltagare, du får tillgång till utbildningsinnehåll och du får dagligen intressanta kryptovalutaanalyser. Du kan komma och titta gratis under de första 30 dagarna. Prenumerera på Premium nu med denna länk!