“Den här grekiska bartendern visade sig vara den perfekta rikoschetttagaren.”

Yara
Share:

Bild: Unsplash

Nyligen skild på semester och planerar inte på något annat än att läsa högar med böcker. Tills den där söta bartendern lägger ner mycket arbete på det.

Rose (39), latin, mamma till Emma (11):

”Exakt ett år efter att min vän Monique gav henne avsked i armarna på en grekisk adonis gick jag ombord på ett flygplan med min dotter för att vila på samma semesterort på Kreta där hon var. Jag var också nyskild, men till skillnad från min dåvarande flickvän tänkte jag inte göra något annat än att läsa högar med böcker.

Sol, hav och ouzo

Det gick lite annorlunda. Den andra dagen lade bartendern Thassos ner mycket arbete på mig och han behöll allt semester full. Jag kände mig smickrad. Sol, hav och ouzo gjorde resten. På den femte dagen rullade vi in ​​i min lägenhet. Under tiden hade Emma en fantastisk tid med sina nya vänner vid poolen.

Läs också – Hemlig flirt: “Oskyldig kyss ledde till passionerad älskling” >

Studs

Jag hade bra sex med Thassos den semestern, och sedan gick jag hem strålande och självsäker. Ta reda på att Monique var i händerna på exakt samma bartender var upptäckt. Vi skrattade båda fruktansvärt åt detta. Hur underbart pubertärt.

Lyckligtvis var ingen av oss kär i den här greken. Monique har länge varit nöjd med en ny man. Thassos har visat sig vara den perfekta reboundern för mig också, för nu har jag en bra vän.”

Den här artikeln finns med i 2022 års Kek Mama Summer Special.

Med en prenumeration på Kek Mama får du stora fördelar:

* Billigare än i butik

* Läs Kek Mama först varje månad

*Gratis frakt

Prenumerera nu och betala endast 4,19 euro per nummer.