Den mycket efterlängtade filmen “H4Z4RD” får premiär på Tomorrowland: rena människor på röda mattan

Yara
Share:

Börjar från ett Dmitry Tivaiosmer känd som Dmitry Vegas av DJ-duon med Like Mike. Han fick sin första stora roll som superjohnny Noah Hazard. “I skådespeleriet känner jag att jag fortfarande har mycket att bevisa. Det är lite som mitt första Tomorrowland.”

© Mark Giessens

Jeroen Perceval spelar Carlos, Noah Hazards kusin. “Carlos har en speciell accent och jag fortsatte att prata det hemma utan att ens inse det. Vad fick min fru att säga Snälla sluta“.

© Mark Giessens

Jennifer Haylen spelar Leah, Noahs flickvän och mamma till hans dotter.

© Mark Giessens

På det här familjefotot: Nancy Mumpay (Dmitri Vegas mamma), Eve Mutton, Anouks pappa (63), Ann Gears, Anouks mamma (59), Lillian Magnus, 87, ett stort fan av hennes barnbarn Dimi, och Carl Mumpay, farfar Dimi och även 87 år gammal. Den senare är väldigt stolt, säger han. “Jag älskar allt han gör. Den här filmen, dess musik. Förra helgen besökte vi huvudscenen i Tomorrowland. Jag kan verkligen dansa till det. “Tar han tag i sin fru för att dansa den här dansen? “Naturligtvis. Vi gick också på hans föreställningar på Ibiza.”

Ann Gears, Anouks mamma, säger också att hon är väldigt stolt över sin svärson. Och min dotter också förstås.

© Mark Giessens

Som Mike (bror till Dimitri Vegas) var där med sin flickvän Gemma Roserain.

© Mark Giessens

Louis Talp

© Mark Giessens

Lise Ferin och Aster Nzeyimana: Asters röst hörs i filmen som sportreporter.

© Mark Giessens

Sarah Vandersen med sin pojkvän, West Fleming Cas van Nieuwenhuyes. “Filmen påminde mig om filmen Pusher. Väldigt hårda, snabba bilder. Sarah medverkar i filmen i tjugo sekunder. Hon spelar en polis i en fotgängartunnel i Antwerpen. Det är de bästa tjugo sekunderna av filmen”, skrattar han.

© Mark Giessens

Kim Van Onsen och hennes pojkvän. Kim: ”Vi hade bröllop, i fredags kväll fick jag välja en outfit. Jag kunde inte välja så jag köpte två eftersom jag har ett annat bröllop idag. Så det är verkligen en vecka med fester. Det är lite som ett bröllop och Tomorrowland Hazard The Movie Proof. Det var en hektisk handelsvecka, pengarna var slut”, skrattar hon.

© Mark Giessens

glasögondesigner Elin De Munch och hennes man och regissör Michael R Roskam. “Filmkväll med min pojkvän som redan förtjänar en ren klänning och bra glasögon”, skrattar hon. Var kom hon ifrån? “Någonstans på nätet.”

© Mark Giessens

Klaasje Meyer med kompisen Chris Valstar. “Jag är väldigt glad att Dimitri Vegas lämnar musikbranschen och även satsar på skådespeleri. Det här är vad jag har gjort de senaste två åren. Utforska skådespeleriets djupare lager.” Hoppas hon inte att få en roll här? “Jag är inte här för mig själv, men det skadar aldrig att ta en promenad här.”

© Mark Giessens

trettiotalet skådespelare Christopher Goffin och vän.

© Mark Giessens

Tidigare fotbollsspelare Stephen Defour. “Jag är väldigt nyfiken. Jag gillar verkligen alla filmer. Jag skulle föredra inte bara thrillers.”

© Mark Giessens

Skådespelare Matijs Shipers och hans fru Lydia Nagibina.

© Mark Giessens

Andy Pilman

© Mark Giessens

Fröken Belgien Cheyenne van Arle

© Mark Giessens