Eden Hazard vill vara en del av Real Madrids framgång: “Innocentity eats you up” | Primera Division

Yara
Share:

Kommer Eden Hazard äntligen att explodera i en Real Madrid-tröja nästa säsong? På grund av ständiga skador kunde den “röda djävulen” inte visa sin talang på Bernabeu. Medan han förbereder sig för sitt fjärde år i Real Madrid känner Hazard sig redan självsäker: “Det är dags för mig att visa vad jag kan på planen.”

– Det här är min fjärde säsong i klubben. Det är dags att visa vad jag kan på planen, sa Eden Hazard bestämt i ett samtal med ESPN.

Den röda djävulen, som är i USA med Real Madrid, tror att han äntligen kan glänsa nästa säsong. “Jag är frisk och i bra form.”

– Det var inte lätt att bli skadad så ofta. Som fotbollsspelare vill man vara på planen. Aldrig i min karriär har jag varit skadad så ofta, man måste lära sig att hantera det, även i vardagen.

Jag vann stora priser, men jag kände inte att jag hörde hemma.

Eden Hazard

Efter att ha kämpat med skador under en längre tid gav Roberto Martinez Hazard en chans att få upp farten med Red Devils. “Fyra matcher med Belgien efter slutet av säsongen orsakade en mental snap”, säger dribblingar.

– Jag kände mig som en fotbollsspelare igen. Efter det tog jag en kort semester och var redo att flyga för fullt. För anfallaren vill inte gå igenom en säsong där laget klarar sig bra utan Hazard.

“Det här skapar blandade känslor. Å ena sidan är du glad för laget och fansen, å andra sidan sårar det dig att du inte var en del av det. Jag vann fina priser, men jag kände inte att jag hörde hemma. säsong av förändring av tid.

Se hela intervjun med Eden Hazard: