Evenepoel siktar på andra Clasica-segern San Sebastian: “Mer perfekt ryttare än för 3 år sedan” | Klassisk San Sebastian 2022

Yara
Share:

Klassisk San Sebastian

linjelopp linjeloppdistans 224,8 km
plats 11:52: Sankt Sebastian – 17:30: San Sebastian

I Classic i San Sebastian på lördag kommer två världar att mötas: ryttare med Touren i fötterna kommer att tävla i Baskien med ryttare som förbereder sig för andra halvan av sin säsong. Vem kommer att dra det längsta strået?

 1. 15.00 34. Evenepole: “Det är bättre att läsa priset.” Evenepoel tror att han har en bättre chans att vinna San Sebastian Clasica än han gjorde 2019. “Jag har blivit en mer komplett racer än jag gjorde för tre år sedan. Vid 19 var min kropp ännu inte fullt utvecklad.” ”Nu läste jag också loppet bättre, jag har blivit mer intelligent. Förut fluktuerade också min vikt, men nu är den mer stabil. Jag väger 2 kg mindre, men fortfarande explosiv. Så mår bra. “.
 2. 15.00 29. Efter BC vilade jag i flera dagar, åkte sedan och tränade i Italien i tre veckor, det är många berg i programmet. Inte för intensivt, men för att lägga en bra grund för Vueltan. Remco Evenepoel.
 3. 15.00 27. Evenepol: “Fräsch och självsäker.” Efter 2019 väntar Remko Evenepol på ännu en seger i San Sebastian Classic. “Jag har bra minnen från den matchen”, säger han. “Det var mitt första proffsår och jag vann genast Classic, ett av mina favoritlopp. Det var en dröm.” ”Jag tycker också om att träna i Baskien. Jag känner mig fräsch och självsäker. Jag siktar på ett bra resultat och jag ska försöka vinna en andra gång.” .
 4. 2022-07-29.
 5. 15 timmar 25. Quick Step-Alpha Vinyl med ex-vinnaren Evenepoel. Remko Evenepoul kommer att leda Quick-Step i lördagens Clasica, som han vann 2019. Evenepol assisteras av Mattia Cattaneo, Fausto Masnada, Mikkel Honore, Yannick Staimle, James Knox och Peter Serry. ”Klassikern i San Sebastian är ett vackert och samtidigt svårt lopp. Remco vann under sitt första proffsår, medan Mikkel var nära att vinna förra året. Tillsammans med andra killar kommer de att utgöra ett starkt lag. målet är att få ett bra resultat, säger Wilfrid Peters. .
 6. 2022-07-27.
 7. 14:00 58. Ingen Arkéa-Samsic. Arkéa-Samsic filmade 5 dagar före starten av Klassikern. Det franska laget, som inte är skyldigt att delta som ett icke-WorldTour-lag, har en överfull sjukavdelning. “Många ryttare avslutade Touren sjuka och ännu inte återhämtat sig”, sa Nairo Quintana-teamet. .
 8. 2022-07-26.
 9. 11:53 Så här var det förra året: Neilson Paulless hejar i San Sebastian.

  Så här var det förra året: Neilson Paules hälsar välkommen till San Sebastian