Exklusiv intervju med Saint Nicholas: “Jag ville ta med min personal till Real Madrid, men de lät mig inte” |  Fantastisk

Exklusiv intervju med Saint Nicholas: “Jag ville ta med min personal till Real Madrid, men de lät mig inte” | Fantastisk

Yara
Share:

SPORZA: Hej Sinterklaas, kul att du ville ta lite timeout under denna hektiska period. för denna intervju.

SINT: Med nöje, kära barn, jag antar att du är mycket nyfiken på min period i Real Madrid?

SPORRZA: Varför, Real Madrid?

SINT: Ursäkta mig? Känner du inte till de stora ögonblicken i fotbollens historia? Jag grundade en gång idrottsföreningen Real Madrid i Spanien.

Till en början var det bara personer med kyrklig funktion på planen, men det förringade inte klubbens fotbollsförmåga.

På 1400-talet var jag målvakt, ungefär som Thibault Courtois från den generationen. Och på 1600-talet har jag till och med en fälla utanför spelet presenteras.

SPORZA: Vi är ledsna, vi hittade inget liknande i våra arkiv eftersom de Men låt oss gå tillbaka till 1930.

SINT: Ah, 1930, när jag körde “Red Devils” till VM i Uruguay!

SPORZA: Du överraskar oss igen, Sinterklaas!

SINT: Varje sommar provkör jag min båt för att se till att den fortfarande är perfekt sjöduglig. När jag hörde att “Red Devils” turneringen i Uruguay, jag hämtade dessa killar i hamnen i Zeebrugge och lämnade dem i Uruguay två veckor senare.

Varje morgon var det en helig mässa ombord, valet av det året var exceptionellt fromt. Mittfältare och vara en beskyddare senare bli präst. Det är förresten inte första gången som “Red Devils” klättrar upp i båten, men du vet säkert redan tillräckligt om det?

SPORZA: Verkligen. Hur väl känner du till dagens röda djävlar?

SINT: Ursäkta mig? Sedan barndomen såklart! Jag minns väl hur glad Kevin De Bruyne var när han hittade sin första fotboll bredvid sina sneakers som tvååring. Lille Kevin ritade vackert. Och det gör han fortfarande alltid, men då kontrakt. Åh vilken söt pojke han var.

SPORZA: Finns det några brev bland de belgiska fotbollsspelarna som har blivit kvar hos dig?

SINT: Vissa spelare skickar fortfarande mejl till mig! Till exempel finns det Misha Batshuayi, som varje år frågar “något från Svampbob”. Märkligt nog ger Thibaut Courtois och Simon Mignolet mig en tom sida varje år. Och Eden Hazard har mig. i år för minuter i spelet frågade. Tyvärr kan jag inte hjälpa honom med detta.

SPORZA: Även om du avslöjar dina Real Madrid-kopplingar?

SINT: Min historia i Real Madrid slutade inte så bra. Efter en karriär som målvakt blev jag landstränare för Spanien. När jag tröttnade på det efter två århundraden erbjöd Real Madrid mig att bli förstalagets tränare. Jag ville absolut göra det, förutsatt att jag kunde ta med egen personal. De tackade då nej, vilket jag tyckte var synd.

SPORZA: Vad förväntar du dig av dessa röda djävlar?

SINT: Att de sätter max 1 sko per person. För dessa skurkar har nu minst 7 par skor, och det får mig inte att må bättre. Dessutom en fin teckning, ett sött brev och en morot till min häst. Och att de är bra, men naturligtvis.

SPORZA: Ska du själv till Qatar?

SINTS: Det skulle vara omöjligt i denna hektiska period. Dessutom, låt mig berätta att de inte är särskilt förtjusta i män i klänning. Nej, då vill jag hellre njuta av några matcher av ett av mina lag efter den 6 december. i 1A.

SPORZA: Har du också lag i vår liga?

SINT: Du förberedde dig uppenbarligen inte väl för den här intervjun. Union Sint-Gillis och St Truiden bör göra en ritning?