EXKLUSIV. José Heisman visar upp husbilen hon byggt: “Min son Kamari älskar den!” | Nöjesbranschen

Yara
Share:

Semester husGå med strömmen det är livsmottoet för Josie Heisman (36), och det återspeglas också i hennes hus på landet. Den tidigare K3-sångerskan tar med sin son Kamari (3,5) på en resa till Europa i en gul husbil. I HLN Original Holiday Home visar en holländsk kvinna upp sin husbil och berättar även om sitt liv som ensamstående mamma. “Jag tror fortfarande på kärlek.”


Bram De Brabander


Senaste uppdateringen:
12:00

José köpte husbilen i juni förra året, berättar hon för Birgit Van Mol, ansikte utåt för HLN Originals-serien. – Då var det en vanlig skåpbil. Jag tömde, städade och isolerade själv. Det är inte särskilt stort, men jag har allt jag behöver här. Säng, pentry, förvaringsutrymme, kylskåp och även dusch och toalett. Toaletten är som en skål och det är bara att sitta på den och bajsa. (skrattar) För ett stort budskap finns det en separat påse, man kissar i själva lådan. Solpaneler monteras på taket och medan jag kör laddas batteriet under tiden.

Inga krusiduller

Huisman gav sin husbil ett speciellt namn, Evert. “Även om jag ångrar det nu. Chateau Jos låter mycket bättre. Jag kanske graverar in den någonstans.” Sångaren körde under tiden många kilometer i en skåpbil. ”Jag har redan kört den genom Frankrike, till Malaga, i södra Spanien. Jag gillar särskilt att campa i naturen, utan onödiga ringsignaler. En lugn plats att göra upp eld är allt jag behöver. Kamari gillar det här också. Han sätter sig sedan bredvid mig i passagerarsätet. Jag har inget barnlås, men jag lindade in handtaget med tejp för att det inte skulle ta ett stort slag. Är jag aldrig rädd? När vi väl sov ensamma på berget fanns det bara en husbil. Någon gång hängde några ungdomar där och rökte, och jag var på min vakt. Men så länge du använder sunt förnuft är världen faktiskt en säker plats.”

(Läs mer under bilderna.)

Husbilen har även ett litet kök. © rv

Camper Josie.

Camper Josie. © rv

Husbilsinredning.

Husbilsinredning. © rv

Jose visar hur hon täckte bildörrens spärr från sin son med tejp.

Jose visar hur hon täckte bildörrens spärr från sin son med tejp. © rv

Josier visar henne toaletten i husbilen.

Josier visar henne toaletten i husbilen. © rv

José korsar Europa utan en man vid hennes sida. Hennes förhållande med Kamaris pappa tog slut förra året. “Och ändå tror jag fortfarande på kärlek”, fortsätter hon. “Det blev inte som jag föreställt mig, och det var naturligtvis inte bra. Jag behövde tid för att sätta allt på sin plats. Men för Kamari är det viktigaste att han ser sin mamma avslappnad och glad. Kommunikationen med mitt ex är också fortfarande bra, vi tar hand om vårt barn tillsammans. Under tiden känner jag mig redo för ett nytt förhållande, men jag letar inte hårt. Jag vill hellre bara träffa någon i det vilda. (skrattar)”

På baksidan av husbilen hittar du ett bord och till och med en dusch.

På baksidan av husbilen hittar du ett bord och till och med en dusch. © rv

Josie Huisman.

Josie Huisman. © rv

skåpbil

© rv

Se även tidigare nummer av HLN Originals “Holiday Home”:

Läs även:

Luke Uppermont och Bart Kael visar sin drömvilla i Spanien för första gången: “Vi har letat efter den i flera år”

José Huisman (36) ger första intervjun efter skilsmässa: “Kanske uppbrott är en form av kärlek” (+)