“Från och med idag kommer vi att ha typiskt belgiskt sommarväder, alla kommer att ha kläder igen”

Yara
Share:

Många fina ansökningar har behandlats denna vecka. En översikt för den som missat huvudpoängen.

”Från och med idag kommer vi att ha typiskt belgiskt sommarväder. Alla kommer att ha kläder på sig igen.”

”Tom Ways kommer att presentera ett historieprogram i höst. Vill du nå 23 000 eller 2 miljoner tittare? I det första fallet kan du lika gärna få det av mig. I det andra fallet behöver du bara en traktor, som Tom Vaes.”

“Du kan inte lämna in ett klagomål om något som inte är olagligt.”

“Jag ska låta dig känna, jag har fortfarande glasstassar.”

”Jag läser inte tidningar längre. Min representant gör fortfarande så här: på morgonen skickar han mig en smiley, tummen upp eller tummen ner. Bra eller dåliga presskommentarer. Det är allt jag behöver veta.

”Ända sedan min man och jag fick möjligheten att göra något för Playboy, ville vi sätta en slida på omslaget. Enligt vår uppfattning kommer publiken på herrtidningar att dra nytta av en mer autentisk förståelse för femininitet.