“I badrummet på vårt hotell hittade jag en underbar sak”

Yara
Share:

Patricia van Liemt är radiovärd, skribent och mamma till Maria (12) och Phaedra (9). Varje fredag ​​skriver hon träffsäkra, ärliga, roliga och framför allt igenkännbara krönikor om sitt liv och moderskap.

I badrummet på vårt hotell hittar jag ett konstigt föremål. Jag delar badrum med två vänner. vi till och med moderskap flydde och bosatte sig i Barcelona.

Den första kvällen lovar vi varandra att komma hem väldigt tidigt. Några timmar senare befinner vi oss på en toalett någonstans i grottorna i en varm spansk stad, lätt berusade. På Toalett en fest. Bokstavlig. Här lyser diskotek och en riktig DJ spelar i hörnet. Genom en hemlig dörr som öppnades vid midnatt kom vi till denna hemliga plats. Platsen man ska vara på!

‘Tack så mycket’säger vi unisont när någon håller toalettdörren åt oss. Var hamnade vi ens? Jag är väldigt trött och för ett ögonblick tror jag att jag hallucinerar. Men vi dansar verkligen väldigt hårt någonstans på toaletten.

underbar sak

Nästa morgon kryper jag in i badrummet och letar efter min ovala form. paracetamol. Jag vägrade runda, för jag visste att ovala också fanns. Inga fler kräkningar. Lätt att svälja och gå vidare.

Jag går till vårt badrum, där mina ögon åter faller på det märkliga på kanten av handfatet. Det ser inte ut som ett hotellarv, så det måste ha tillhört en av mina flickvänner.

menskopp

‘Vad är det?’ frågar jag när jag går tillbaka till mitt hotellrum. “Åh, det här är min kopp”, ropar en av dem. Och så öppnade sig en helt ny värld för mig… Nåväl, nyligen började hon använda koppar under sin mens. “Kommer det inte att svämma över?” frågar en annan vän förvånat.

“Kommer hon inte att svämma över?” frågar en annan vän förvånat.

Jag tar tag i min telefon och googlar “koppar”. Först ser jag en söt liten tigerunge, men snart kommer jag till beskrivningen: En menskopp är en liten kopp med skaft som kan användas under graviditeten. obehag. Den mjuka koppen är gjord av flexibel och mjuk högkvalitativ medicinsk silikon så att du kan bära den bekvämt och säkert inuti.”

Läs också – Patricia om sin rädsla för att läcka ut: “Ridning 9 miles in wet red pants” >

Betagen

Jag måste erkänna att jag blev exalterad av allt detta. Dessutom är den också stabil. Vi går och lägger oss tidigt samma kväll och pratar om vårt äventyr på toalettklubben igår kväll. När jag vaknar nästa morgon känner jag min mage. För första gången jag ser fram emot obehagför jag kommer definitivt att försöka. Fortsättning följer…

Vill du hellre lyssna på Patricias högtalare? Du kan göra det nedan, på Spotify.

Få Kek Mama varje månad med rabatt och få den levererad till din dörr gratis! Prenumerera nu och betala endast 4,19 euro per nummer.