Ingenting Telefon (1) – Som om ingenting – Slutsats

Yara
Share:

@vrow
IDD att laddare inte längre medföljer, det är väldigt bra
Alla har en USB-C-laddare i en papperskorg på sitt skrivbord.
Dessutom skulle det finnas en lag (tror jag att jag läst) att batteri och delar ska vara lätta att byta.
Sedan förvånar det mig verkligen hur många som spenderar hundratals euro på en telefon, och då är man någonstans i mellansegmentet med ett påklistrat batteri, trådlösa laddare med energiförlust. Dessutom ser jag också att telefoner borde fungera mer och mer som mobila spelkonsoler.
Jag väntar fortfarande på en telefon med ett bra Linux OS.
Batterier kan säkert bli bättre, men då blir man sur över att telefonen blir tjockare igen. Syftet med vilket du faktiskt har en telefon är att ringa telefonsamtal och ta bilder och filma.
Utöver min moto G9 plus har jag även en gammal Lenovo P2 som fortfarande fungerar bra, batteriet räcker i minst 2-3 dagar. Adopterad från en kompis tweaker för många år sedan.
Många klagar på batterier, men glömmer Bluetooth-hörlurar.
Applikationer som kan slå på/stänga av alla möjliga saker, lampor och liknande. Res dig från stolen och gå till strömbrytaren för lampan eller enheten. Detta är redan ett stort steg mot att spara batteritid och minska e-avfall.
Min dyraste telefon hittills har varit ? lita på Lenovo P2 och 2nd hand från recensionen. om jag då och då också läste att telefonen köptes för 1K och sedan erbjöds igen på V&A
Men ok för var och en sitt

[Reactie gewijzigd door Jeroen hofman op 22 juli 2022 11:31]