“Jag ändrade mig och vill stanna på Standard”

Yara
Share:

Standard hoppas på en bra säsong, men med en sådan kärna verkar fyran vara en utopi. Tränaren Ronnie Delia räknar återigen med det “fallna” köpet från förra säsongen. Han vill visa upp sig i Liege.

Aron Donnum gick in i Standard för ett år sedan med höga förväntningar, men norrmannen har aldrig lyckats övertyga. Efter nyår lånades han till och med ut till Valerengen, och han återvände självsäkert. Den offensiva mittfältaren förbereder sig för en nystart på Fire Stead.

“Jag känner tränaren väl och jag pratade med honom. Det här samtalet gick väldigt bra och ändrade mig när jag funderade på att lämna Standard efter de svåra månaderna i slutet av förra säsongen. Det är mycket mer klarhet nu med Standard och jag är “hoppfull på en lugn säsong och att jag kan visa min potential. Jag har bara visat 50-60% av mina förmågor och jag hoppas kunna nå min bästa nivå den här säsongen, säger Donnum. Senaste timmen.

TVÅ FRAMGÅNG

Donnum verkar ha blivit en “ytterligare tillgång” för Liègeborna. I matchen mot Gent har han redan fått spelminuter av sin landsman Delia. Hittills har Standard skaffat två nya spelare: Noah Ohio (RB Leipzig) och Jacob Laursen (Arminia Bielefeld). Liègeborna kommer att fortsätta att stärka sig under de kommande veckorna för om ett lag vill spela för den europeiska kajplatsen den här säsongen så behövs en hel del förstärkningar. Efter oavgjort 2-2 mot AA Gent kommer Rousche att besöka Genk på söndag. Det här kommer att bli ännu en mycket tuff match för Standard.Skapa ditt konto nu på Unibet och upplevelsen matchar ännu mer intensiv.

FLERA SPORTNYHETERINTERVJU: Kommer Donnum att glänsa i år?