“Jag hade en lång varm sommar med denna söta paketbud”

“Jag hade en lång varm sommar med denna söta paketbud”

Yara
Share:

Beld: Getty Images

När plötsligt en trevlig man dyker upp på tröskeln behöver du inte vänta länge på denna varma sommar.

Bridget (33), ensamstående mamma till Oliver (3):

“Goda män ringer inte i klockor, Bridge,” varnade min mamma alltid. Hon menade: aktivt söka, göra ansträngningar. Dessutom, jag medvetet ensamt moderskap kom in, hon gav mig kärlek. jag saknade mig själv närhet och en arm runt mig, men jag ville inte slå mig själv av misstag.

Läs också – Hemlig flirt: “Oskyldig kyss ledde till passionerad älskling” >

mellan arken

Men förra sommaren visade det sig att min mamma hade fel. Jag beställde en ny säng till Oliver och den skulle levereras mellan tre och fem. Bekymmerslös låg jag vid tolvtiden bikini sola i trädgården när det ringde på dörren. Det var en kille som knackade på tröskeln, mörka ögon, knutar av händer och ett brett leende. Med en säng. Jag bjöd honom på kaffe, han erbjöd sig att packa spjälsängen när Oliver vaknade från sin eftermiddagslur.

“Lång historia kort: det blev vin efter kaffet, och senare hamnade vi i min säng.”

Hela den här tiden satt jag i bikini, och den här väldigt attraktiva mannen komplimenterade mig för min smala kropp. Kort sagt: efter kaffet kom vinet, och senare hamnade vi i min säng. Jag upplevde en lång, varm sommar med honom, då han tog med sig “något” varje vecka. Tyvärr stannade de där. Min paketbud var inte helt ärlig: han gjorde ett bra jobb gift“.

Den här artikeln finns med i Kek Mama Summer Special 2022.

Med en prenumeration på Kek Mama får du stora fördelar:

* Billigare än i butik

* Läs Kek Mama först varje månad

*Gratis frakt

Prenumerera nu och betala endast 4,19 euro per nummer.