“Jag var en exokolonist i tonårsåldern” får särskild marknadsföring

Yara
Share:

Trailers, skärmdumpar, tävlingar och showcases. Framstegen kring videospel är ganska förutsägbar. Ibland får man speciella knep, men de är sällsynta. Och det är därför de sticker ut.

Det gäller även den kommande månaden “I Was a Teenage Exocolonist”. Detta krävde hjälp av Kim Joy, en finalist för The Great British Bake Off, för att skapa en speciell tårta baserad på spelet.

“Jag var väldigt nöjd med hur det blev. Jag blev väldigt exalterad när Finji kontaktade mig och bad mig göra en tårta baserad på deras nya spel “I Was a Teenage Exocolonist” eftersom landskapet bara är vackert och borde ha varit i form av en tårta.

Men jag var också nervös för att jag ville hedra den och göra den lika magisk som ett konstverk. Jag hade en idé i huvudet med alla detaljer jag ville lägga till, men som ofta är fallet med tårtdesign vet man först i slutet av processen om det faktiskt kommer att fungera.

Det fanns många olika tekniker att prova och perfekta. Men tack vare den stora inspirationen från spelet har det blivit en av mina favoritkakor”, säger Kim-joy.

Du kan se videon i det här Instagram-inlägget, och receptet kommer snart att vara klart.