Jonas Van Gil talade uppriktigt om pausen med Evelyn Bosmans: “Jag har ännu inte återvänt till den nivå där jag kan säga att jag gillar livet”

Yara
Share:

Jonas Van Gil och Evelyn Bosmans 2016. © BELGIEN

Jonas Van Gil är känd för att vara en glad hoppare på planen, men bakom leendet lider programledaren fortfarande av ett uppbrott med skådespelerskan Evelyn Bosmans. Så säger Van Gil själv i Humo.

jvhBron: där

“För två år sedan skulle jag verkligen ha berättat något annat för dig, men i det här ögonblicket i mitt liv skulle det vara himmelriket på jorden för mig att bara få uppleva lite lycka”, låter Humo melankoliskt. Det här låter tyngre än jag trodde ville jag säga, men det var precis vad jag menade. Upplever jag inte lycka i mitt liv just nu? I alla fall för lite. Det finns definitivt bättre stunder, men jag är långt ifrån att komma tillbaka till den nivå där jag kan säga att jag njuter av livet. Jag är ledsen för vemodet, men på cykeln på väg hit bestämde jag mig för att vara 100% ärlig och inte säga något annat än vad jag egentligen vill säga. Och så här är det: Evelyn (Bosmans, red.) och jag har varit ifrån varandra i över ett år, men det är fortfarande väldigt svårt.” Van Gil och Bosmans var ett par i åtta år, de har en son, men de bröt upp i mars.

På frågan om det är svårt att fortsätta prestera svarar Van Gil lika öppet: ”Ja. Men jag kan vända den omkopplaren. Ibland hjälper det att stå på scen, även om det också händer att jag mår dåligt av det. Faktum är att vår sista post (“Vi kan rädda oss själva”, red.) om vad som hände mig, och under tal verkar det ibland som en kommersialisering av sorg. Även om det var ännu värre när vi precis gjorde slut och jag började jobba för WTM igen: det är väldigt svårt att skapa en lycklig version av sig själv. Allt kommer att bli bra, jag tror uppriktigt på det. Det går bara ganska långsamt.”