Kate Moss ser tillbaka på sitt vittnesmål i Johnny Depps rättegång: “Jag borde ha berättat sanningen” | Kändisar

Yara
Share:

KändisarNär det gäller Kate Moss (48) kom det snabbt fram att hon ville vittna i ett ärekränkningsfall mellan sin ex-partner Johnny Depp (59) och hans ex Amber Heard (36). Hon sa att sanningen måste fram.

I en intervju med BBC Radio 4 berättade den 48-åriga toppmodellen för första gången om sitt beslut att göra ett uttalande. Depp stämmer Heard för ärekränkning på grund av en artikel hon skrev 2018 om hennes erfarenhet av övergrepp i hemmet. “Jag var tvungen att berätta sanningen”, sa Moss, som var i ett förhållande med Depp från 1994 till 1998, till programledaren Lauren Laverne. “Jag vet sanningen om Johnny. Jag vet att han aldrig knuffade ner mig för trappan.”

Anställda

Moss gjorde ett kort uttalande i en rättssal i Virginia i maj via videolänk. I den tog hon upp rykten om att Depp knuffade ner henne för trappan under deras förhållande, hävdade Hurd. “Han knuffade, sparkade eller kastade mig aldrig ner för trappan”, sa hon om händelsen på resorten på Jamaica. Depp ska ha kommit till hennes undsättning när hon föll. ”När jag lämnade rummet regnade det och jag gled ner för trappan. Jag gjorde ont i ryggen och skrek för att jag inte visste vad som hände. Depp sprang mig till hjälp, tog mig till mitt rum och tog hand om sjukvården. .”

I början av juni slutade rättegången till Depps fördel. En jury i Virginia bedömde att förtal var tillräckligt bevisat. Heard fick betala Depp miljontals dollar i skadestånd. Skådespelerskan, som lämnade in ett motkrav, fick 2 miljoner dollar från sin exman. Båda överklagade.

Skada

I samma intervju påminde Moss också om starten på sin modellkarriär. Hon berättade om en fruktansvärd upplevelse hon hade vid femton års ålder under en fotografering för en katalog. “De frågade om jag fick ta av mig min behå. På den tiden var jag väldigt blyg för min kropp och kände att något var fel. Så jag packade mina saker och sprang.”

Se även den här videon om Kate Moss vittnesbörd:

Kate Moss och Johnny Depp under deras förhållande. © AP

Läs även:

Kommer Johnny Depp och Amber Heard att jobba i Hollywood igen? “Det här fallet kan förfölja henne under lång tid” (+)

Behöver vi verkligen veta i detalj hur två personer förhåller sig till varandra? Medieexpert om Depp v. Heard (+)