Kopeki jaktgreen Van Aert? “Jag hoppas kunna göra något från poängklassificeringen” | Damernas Tour de France 2022

Yara
Share:

Tour de France kvinnor: Skratt 1

linjelopp linjeloppdistans 81,7 km
plats 13:40: Paris – 15:31: Paris

Till sist! Den första damernas Tour de France startar på söndag i Paris. Med Lotte Kopecky har vårt land goda chanser att vinna etappen (och den gröna?). “Jag gillar den andra och tredje etappen,” har Kopecky redan sagt. Följ alla nyheter om Tour de France här.

  1. 4 timmar 50. OBS! Green Danger: Lorena Vibs. Lorenba Vibes verkar vara en av Lotte Kopeckys främsta konkurrenter i poängställningen. Den snabba kvinnan från DSM kom till Paris med en stark spurttrupp bakom ryggen. I morgon, på Champs Elysees, finns det redan en första chans. ”När jag hörde att den första etappen avslutades på Champs Elysees kom en gul tanke genast upp i mitt huvud. Jag vill vinna där direkt imorgon, sa Vibs idag. Fram till slutet av turnén kommer holländarna att förbli en farlig klient i gruppsprintar. ”Om etappen avslutas med en sprint kommer jag alltid att delta. Det skulle vara trevligt att tävla om poängklassificeringen, men det återstår att se hur den här kampen kommer att utvecklas.” .
  2. 16:48 Lorena Vibes: “Jag drömmer om en gul imorgon.”

    Lorena Vibes: “Jag drömmer om en gul imorgon”

  3. 16.00 46. Jag utforskade alla åkattraktioner. Kursen är mycket svårare än på papper. Lotte Kopecky.
  4. 16:45 Grön penny? Om Wout van Aert går över gränsen imorgon kan han äntligen få den gröna tröjan på Champs Elysées. Lotte Kopecky kunde bara fortsätta detta gröna flöde på Women’s Tour de France. “Jag ska titta på starten av touren för att få så många poäng som möjligt för den gröna tröjan. Så jag hoppas kunna göra något av den här rankingen. Det skulle vara trevligt att avsluta vår första Tour i grönt.” Kopecky kommer att behöva jobba för ledaren Demi Vollering ändå, men steg 2,3 och 4 verkar redan vara gjorda för henne. Vår landsman hoppas kunna lossa en flaska i bergen i regionen Champagne. “Jag gillar verkligen den andra och tredje etappen. Den fjärde etappen – med grusvägar – får vänta och se, men jag funderar ändå på att vinna en av dessa etapper. .
  5. 16:00 44. Hela pelotonen, vårt team och jag har sett fram emot den här turnén under en hel säsong. Lotte Kopecky.
  6. 16:00 43. Se hela intervjun med Kopecky: .

    Se hela intervjun med Kopecky: