Marisa Tomei (Spider-Man: No Way Home) avslöjar sina nakenscener

Yara
Share:


Marisa Tomei De senaste åren har hon mest synts i olika Marvel-filmer, men skådespelerskan har haft mer edgy roller också. Skådespelerskan har redan klätt av sig flera gånger, vilket hon nu pratar om.

Skådespelerskan var helt naken inuti Innan djävulen vet att du är död i Brottare, något hon inte tyckte var så lätt att göra. Det ångrar hon dock inte.

Svar
Så här säger Tomei:Det är svårt för mig att visa mig så här. Men i de här filmerna passar det till historien och min karaktär, så jag är väldigt stolt över att ha gjort det. Däremot har jag alltid svårt att se mitt eget verk igen, så när jag ser mina nakenscener tycker jag det är konstigt.“.

Även om skådespelerskan inte alltid gillar att avslöja allt, har hon fått många komplimanger för sitt arbete och hur hon ser ut. Tomei vet hur det går: “Jag gör mycket rockring. Det är riktigt bra för din kropp, så när jag reser tar jag det alltid med mig!

Samarbete
Till sist fick Tomei frågan om det var svårt att filma nakenscenen med Mickey Rourke, eftersom han är känd som en svår skådespelare att arbeta med. Detta störde dock inte Tomei.

Regissören Darren Aronofsky informerade mig om att Musse inte ville delta i repetitioner.fortsätter hon.Det stör mig inte eftersom jag inte alltid tycker att det är nödvändigt att repetera. Musse och jag var på samma våglängd och kom bra överens. Vi båda gjorde bara vårt jobb och allt gick bra“.