Sångerskan Hannelore Bedert förälskad: “Det är fantastiskt att vara öppen för något nytt efter en sådan sorg”

Sångerskan Hannelore Bedert förälskad: “Det är fantastiskt att vara öppen för något nytt efter en sådan sorg”

Yara
Share:

Hannelore Bedert (38) har hittat kärleken igen. Hon skriver om det i sin krönika. Trollslända. 2019 förlorade sångerskan oväntat sin man Stein. ”Jag var rädd att jag skulle jämföra. Så att jag alltid tänker: han är inte Stein”, skriver Bedert om den nya mannen i hennes liv, som hon kallar ”söt”. “Söt är den han är och jag kände aldrig ett behov av att jämföra.”

Hannelore blev kär i en kompis till vänner, som hon gick och fikade med då och då, “inget mer”. “Tills det finns fler. Tills jag var redo”, skriver hon. Förälskelsen kom vid en tidpunkt då hon, som man säger, “inte förväntade sig det”.

Bedert skriver att hon bara en månad efter makens död insåg att hon inte var gjord för ensamhet. Men hon kunde inte tänka sig att öppna upp igen som förut. Efter många års sorg och återigen ett lyckligt liv hände detta. Även om känslan ibland är fördubblad, påpekar hon. “Det finns en plats för Stein, vilket jag tycker är oerhört viktigt, eftersom Stein var och är far till Hoppe och Polly, är och är den person som jag kommer att fortsätta att se. Men det finns också mycket utrymme för “oss”, för kärleken, för mig.”

Sångaren har hittat lyckan igen. “Vilken fantastisk känsla att vara öppen för något nytt efter så mycket hjärtesorg”, avslutar hon sin krönika.

LÄS ÄVEN. Hannelore Bedert: “De första två åren efter Steins död levde jag helt och hållet tack vare mina barn”