Shania Twain vittnar om sexuella övergrepp i barndomen: “Jag försökte göra mina bröst så platta som möjligt” |  Kändisar

Shania Twain vittnar om sexuella övergrepp i barndomen: “Jag försökte göra mina bröst så platta som möjligt” | Kändisar

Yara
Share:

“Jag gömde mig och försökte göra min bröstkorg så platt som möjligt,” sa Shania till The Sunday Times. “Jag försökte vara så oansenlig som möjligt. Det var hemskt, du ville verkligen inte vara en tjej i vårt hus.” Hennes mamma Sharon Morrison och styvfar dog i en bilolycka när Shania var 22 år gammal. Sångerskan tog sedan över uppfostran av sina bröder och systrar. Hon beskriver denna period som oerhört svår. För samtidigt fick hon utstå förlust och misshandel. ”Du befinner dig i samhället som kvinna, där du automatiskt upplever andra obehagliga saker. Sådana upplevelser stärker honom bara, tillade hon. “Då tänker man ofta,” Åh, det är bara dumt att vara tjej. Åh, det är dumt att ha bröst.”

Twain minns att hon tidigt i sin karriär kritiserades för att hon inte agerade “sexigt nog” och visade upp sin kropp. “Plötsligt undrade folk vad mitt “problem” var. “Är du en kvinna med en vacker kropp?” Men att det var så naturligt för andra skrämde mig väldigt mycket. Jag kände mig utnyttjad. Jag var tvungen att spela en glamorös sångare, betona min kvinnlighet mer. Det fick mig att känna att jag blev famlad eller våldtagen genom människors ögon. Jag kände mig så förödmjukad.”

KOLLA PÅ. Shania Twain kanske aldrig mer kan sjunga