Spanska kungligheter firar traditionell och elegant fest

Yara
Share:

En dag, när mina barn är äldre, hoppas jag en dag få åka till Santiago de Compostela för att se katedralen från Portico da Gloria. Kung Felipe, drottning Letizia och deras döttrar gjorde det i måndags av en anledning.

Varje år under de sista veckorna i juli hålls en festival för att hedra stadens skyddshelgon, aposteln Santiago. Den 24 juli är det parader, uppträdanden och fyrverkerier. Den 25 juli är helgonets namnsdag och den spanska kungafamiljen är också närvarande för att offra till Santiago. Även om jag inte är katolik tycker jag att det är väldigt imponerande att se detta med egna ögon, speciellt när rökelse delas ut i kyrkan. För den som vill få en glimt av det har jag lagt upp en video nedan.

Den 31 juli avslutas festen med ytterligare ett fyrverkeri.

När det kommer till kläder gör spanska kungligheter den extra milen. I år bar drottning Letizia en orange klänning med en asymmetrisk cape över livstycket. Jag gillar verkligen hennes väska, designad av Carolina Herrera.

Foto: BSR

Den röda och rosa klänningen till Leonor från Kairo är tyvärr redan slutsåld, för för mig är det den perfekta sommarklänningen. Glada sandaler med bra klack nertill och ett stort örhänge: Allt detta har jag redan sett. Tyvärr är kläder i alla storlekar slutsålda, så jag kommer att hålla koll på Wynted från och med nu.

Foto: BSR

Enligt hemsidan Queen Letizia Style köptes Sofias klänning från Bruna. Prinsessskor ses inte ofta i Nederländerna, jag tycker att detta är ett bra och snyggt alternativ för skor utan klack.