Spotify stoppar bilsaken på grund av bristande efterfrågan och utbudsproblem – Bild och ljud – Nyheter

Yara
Share:

nej, att använda vilken elektronisk enhet som helst när du kör kommer att kosta dig…

Det spelar ingen roll om det är din mobiltelefon, surfplatta, tomtom eller rakhyvel.
En rolig detalj i detta avseende är att min dåvarande arbetsgivare under remissrundan svarade på frågan varför mycket varm eller mycket kall mat (eller dryck) inte heller är förbjuden.
Tänk bara på hur farligt det är att spilla kaffe när du kör, det heta kaffets skrämselreaktion på benet kan lätt leda till en olycka lika dödlig som att skicka ett “var så”-meddelande.

förutom att jag kan några trafikregler… så här:

artikel 5 i trafikreglerna: Det är förbjudet att uppträda i trafiken på ett sådant sätt att du och/eller andra utsätter dig själv för fara. (med smärta att förlora ditt körkort),

Ett exempel som liknar din historia väldigt mycket: Jag sitter i en bil, min tomtom beter sig konstigt, och medan jag rusar längs motorvägen med en hastighet av 130 trycker jag på återställningsknappen på tom, varefter jag måste logga in med mitt användarnamn + lösenord måste jag ställa in mitt föredragna språk och ange önskad plats.

Medan jag är vid min tomtop i 3 hela minuter med full uppmärksamhet, är jag bara halvögd, fortfarande genom vindrutan. När vi stannade sa jag till polisen: “Men officer, titta, jag har den i hållaren på instrumentbrädan, jag höll den inte i handen!” Den enda anledningen till att mobiltelefonlagen stiftades är för att beskrivningen av brottet när den grips är så enkel att den kan identifieras (och bevisas) nästan omedelbart, och “fara” är ett så brett begrepp att folk ibland anger att “forts. användning av din tom-tom i en mycket lugn trafiksituation kanske inte är tillräckligt farlig för att motivera artikel 5.” därför måste det: bevisa att du inte längre tittade framåt, att du kanske har tvekat, att annan trafik hindrades eller kunde hindras av detta och att ditt beteende inte var nödvändigt… det senare gäller även mobilförbudet . ..

Anta att min telefon ligger i hållaren och ramlar och slår mig mellan benen och hotar att halka under pedalen, då kan jag, allt säkert, bara ta tag i min telefon och lägga den åt sidan så snabbt som möjligt. om möjligt för att sätta tillbaka saken i hållaren vid nästa parkering (och givetvis se till att den inte kan falla igen).

[Reactie gewijzigd door i-chat op 27 juli 2022 21:26]