“Tio saker att se” återvänder hem till kusten: “En av de mest ikoniska platserna”

Yara
Share:

© Foto Kurt

Scenen är mycket mindre än tidigare, och Westende har ersatt Blankenberge, men under de första sommarinspelningarna av “Ten to see” råder dåtidens stämning igen. För fasta värden som Sam Gooris eller 2Fabiola är dessa ögonblick värda att vårda. Camille, Pommelien Thijs och Niels Destadsbader ser sin popularitet bekräftad av allmänheten. På söndag räknar Willy Sommers och Ann De Betzelier, och sedan förra året även Aaron Blommaert och Laura Tesoro, ner till en ny etta.

Guy Van Vliet

Niels Destadsbader: “Jag kan inte säga nej när en sån 5-åring ber om ett foto”Den födda underhållaren Niels Destadsbader älskar uppenbarligen sina fans. Under repetitionerna chattar han med publiken. Han står till och med på staketet eller nästan mullrar av dammen för att behaga fansen. ”Jag kan inte säga nej när en femåring ber om en autograf. Och jag gillar verkligen att träffa allmänheten. Så jag pratar och sjunger med dem mellan repetitionerna”, förklarar Niels sin stora uppmärksamhet.

© Foto Kurt

Inte mindre populär bland befolkningen Pommelien Theissom trots sin ringa ålder tio att sevisar experten. “Innan #Som jag vi tittade på många av den tidens ikoniska program eftersom det ofta var där de bästa programmen fanns. Och nu kan jag stå här med min egen låt inför en livepublik, det är så härligt”, säger Pommelien som får planera för ett mindre roligt möte under dessa hektiska dagar. “Jag måste få ut mina visdomständer. Jag har skjutit upp det i två år, så det måste ske nu.”

Metejor och Snelle: “Vi kan snabbt slå upp ett tält på stranden”Vem på sommaren tio att se säger, tänker genast på havet. “Detta är en av de mest ikoniska platserna att besöka,” njuter Metejor. Snel sällar sig omedelbart till honom, med vilken han gör en duett. “Jag visste tio att se Det är något magiskt med att uppträda vid havet, säger Snelle. För Metejoor hör till tio att se till oförglömliga musikaliska barndomsminnen. “Här såg jag Clouseau för första gången. Men Från Marie Louise Bart Kael är numret jag syftar på tio att se. Det är trevligt att kanalerna tio att se i Sommarhit få tillbaka mer musik till TV:n. Så Snella kommer att behöva komma till Belgien ofta”, förstår Metejour. “Om platserna är så vackra varje gång skulle jag inte fråga”, tillägger Snelle. ”Vi kan gå till stranden med ett tält. Jag stannar i tre dagar på en gång: för att göra bra musik och välsmakande gå på klubbar på stranden.”

© Foto Kurt

Sam Gouris: “De kommer inte att ta bort det från Gouriske igen”För Sam Gouris tio att se denna gång ett familjeevenemang. “Min fru fyller år vid midnatt. Min dotter och systerdotter är också där. tio att se, detta är för mig att njuta av och vårda ögonblicket igen. De tar det Gurian inte längre av. Det är atmosfären från det förflutna, med den enda skillnaden att istället för en gammal kran finns ett tråkigt kylskåp”, skrattar Sam Gouris som sjunger en av sina klassiska låtar i första avsnittet.

2 Fabiola även där, men med ett nytt jobb. “Vi är väldigt glada att vi kan presentera vår nya singel, och inte något från det förflutna”, är Pat och Loredana nöjda. ”Jag minns fortfarande hur svårt det var förr att få en plats. Och så var vi plötsligt på varje avsnitt av Leopold 3 hela sommaren 1993”, funderar Pat.

© Foto Kurt