“Varför blir jag alltid kär i samma stjärntecken?”  Astrolog ger råd om förhållandet Amandine och Noah |  Astrolov

“Varför blir jag alltid kär i samma stjärntecken?” Astrolog ger råd om förhållandet Amandine och Noah | Astrolov

Yara
Share:

Väduren Amandine* (31) och Fiskarna Noah* (28) ser mönster hos sina partners och människorna de möter. Utan att ta hänsyn till detta faller de ständigt in i samma stjärntecken. Astrologen Cato Vermeulen förklarar varför och ger specifika dejtingtips som också hjälper personer med andra tecken. “Med tre planeter i Fiskarna har du mycket vattenenergi, så du kommer att attraheras mer av andra vattentecken.”

Fler och fler människor dejtar enligt deras stjärntecken. I den nya NINA-serien “Astrolove” ska vi ta reda på om kärlek verkligen är skriven av stjärnorna. En erfaren astrolog ger Flemings relationsråd baserat på deras stjärntecken. Vem matchar de? Vilka krafter och konflikter förutspår planeterna för dem? Astrologen Cato ger också allmänna råd för varje stjärntecken.

Fiskarna Noah (28) är singel igen efter ett långt förhållande och mest attraherad av Kräftan.

“Sedan jag började dejta igen ser jag tydliga mönster hos de människor jag attraheras av”, börjar Noah. ”Jag är själv ganska kortlynt och sällskaplig, men å andra sidan också känslomässig och introvert. Jag gillar alltid män som är lite lugnare, med dem känner jag att jag kan återvända hem. Men de tenderar att vara långt ifrån genomsnittliga typer: de har ofta en passion för mode eller musik och en mer excentrisk look eller (livs)stil.”

“Sedan jag har varit singel har jag dejtat fem personer som jag verkligen gillade. Det blev så att alla fyller år i juli, jag insåg plötsligt: ​​de är alla Kräftor. Enligt Google, ett bra alternativ för Fiskar som jag. När jag började analysera mina tidigare seriösa relationer ramlade jag helt av stolen. Min första pojkvän när jag var sexton, som jag var tillsammans med i tre år? Hummer. Min förra älskare, som jag hade en väldigt bra relation med i fem år, var en skorpion, men denna visade sig också passa mitt stjärntecken.

“Mellan Cancers korsades min väg här och där av andra: alltid Lions. Det var dessa typer som jag från början attraherades av, men jag såg mig inte i ett förhållande med dem. Jag tyckte att de var för fåfänga och jag var orolig över hur mycket de älskar att vara i rampljuset. (skrattar) Jag gillar det själv, det kanske var därför det krockade?”

Foto för illustration. © Unsplash

Astrologen Cato ger råd om relationer med Noah

”Du beskriver dig själv som hetlevrad och utåtriktad, Noah, men också känslosam och reserverad på andra sidan. Detta är väldigt logiskt när jag tittar på ditt astrologiska diagram. Du har tre planeter i Fiskarna: Solen, Saturnus och Merkurius. Fiskarna är ett vattentecken, de är milda och lite mer introverta. Men din uppstigning är Väduren, ett eldtecken. Din ascendent representerar hur omvärlden ser dig. Så hur du faktiskt är på insidan är väldigt i konflikt med hur du uppfattar dig själv, hur folk ser dig. Fiskarna är faktiskt flexibel och följsam, medan Väduren företagsam rak, impulsiv och inte blyg i uttryck. Det är också logiskt att du ofta dejtar Cancers och har en relation med Skorpionen. Med tre planeter i Fiskarna har du mycket vattenenergi och därför kommer du att bli mer attraherad av andra vattentecken.”


Citat

När det kommer till dejting och kärlek, kan du verka kall och distanserad till en början. Du gillar inte alls dramatiska situationer.

Astrolog Cato Vermeulin

“Venus är planeten för relationer, av vad vi bryr oss om, av vad vi värdesätter. Din Venus är i Vattumannen, vilket betyder att du gillar icke-standardiserade typer och relationer. Du har själv påstått det. När det kommer till dejting och kärlek, kanske du först verkar upphängd, lite kallt och långt borta. Du gillar inte alls dramatiska situationer. I relationer är du mer intellektuellt orienterad och framåt tänkande. Det måste också finnas en viss grund av vänskap med din partner innan du kan börja något romantiskt med den.”


Citat

Även om du gillar de tystare typerna tror jag att en livlig och inte alltför undergiven partner passar dig bäst.

Astrolog Cato Vermeulin

“Eftersom din Venus är i Vattumannen, gillar du inte drama, men det här står i skarp kontrast till ditt eldiga Mars-tecken: Lejonet. Mars är beslutsamhetens, men också sexualitetens planet. Det här börjar bli intressant, Noah, eftersom kontrasten mellan din Venus och Mars skapar ett väldigt intensivt känsloliv. När du älskar någon uttrycker du dina starka känslor genom djupt passionerade, ibland till och med dramatiska uppvisningar av tillgivenhet. Med risk för att din partner känner sig hotad av det. Detta är rätt?”

(Läs mer under bilden.)

Astrolog Cato Vermeulin.

Astrolog Cato Vermeulin.

”Medan du gillar de tystare typerna, tror jag att en livlig och inte alltför undergiven partner passar dig bäst. Någon som matchar dina starka passioner. Lejonet, till exempel, eller någon med mycket Lejonenergi i sitt diagram. Kvinnor är mer attraherade av män som representerar samma energi som deras Mars-tecken, så det är ingen överraskning att lejoner ofta korsar din väg. Jag ser potentialen för en vacker relation med Leo: den varma, ljusa, charmiga, roliga typen. Å andra sidan är leodjur också utställningsdjur som älskar att bli berömda och tycker om att vara i centrum för uppmärksamheten. En bra matchning skulle vara någon som uttrycker sin lejonenergi på ett hälsosamt sätt: någon som inte är alltför dominant, som inte lägger alltför stor vikt vid yttre godkännande och som ständigt letar efter applåder, men som behandlar dig som en drottning. Det är väldigt viktigt för dig att du känner dig uppmärksammad i ett förhållande.”

Ram Amandine (31) håller alltid kontakten med Leos

Amandine dejtade sin nuvarande pojkvän i åtta år. “När jag inledde ett förhållande med Boris märkte jag plötsligt att födelsedagarna för honom och alla mina seriösa ex ligger nära varandra: de är alla leomedlemmar. Jag tänkte, wow, det var en slump. Jag dejtade andra stjärntecken, Tvillingarna och Stenbocken, men såg dem inte som relationsmaterial. Mina djupare kontakter har alltid varit med leomedlemmar.”

“Jag gillar verkligen de “konstiga” killarna med konstiga tendenser, och det är de alla tre. (skrattar) Jag har också de här udda sidorna, men jag känner mig mer osäker än dem. Min kärlek och mina ex har gett mig känslan av att jag kan vara mig själv, vilket är väldigt skönt. Jag märker också att jag ofta blir kär i typer som lätt kan blåsa av allt, samtidigt som jag bara har en stor tänker för mycket Ben.”

(Läs mer under bilden.)

Foto för illustration.

Foto för illustration. © Pexels

Astrologen Cato ger Amandine relationsråd

“Vad du indikerar tänker för mycket det är inte förvånande, Amandine. Din Venus är i Oxen och detta är typiskt för detta tecken. Taurus står för trygghet och stabilitet, så du letar efter en partner som utbilda iMed. Någon som de tänker för mycket inte alltför stimulerande. Oxen är ett mycket praktiskt tecken: eftersom din Venus är i Oxen, tar det tid att verkligen bli kär. Även om du har dubbel Vädur och mycket eldig energi i ditt diagram, är du ganska försiktig när det kommer till kärlek. Dina känslor utvecklas långsamt men stadigt, men om de är det, finns de kvar länge.

“Lojalitet i ditt personliga liv är en prioritet, Amandine, men ibland kan det få dig att verka lite besittande. Du älskar också att få din partners uppmärksamhet. Din Venus i Oxen skapar en konflikt med Pluto. Detta är mycket intressant: Oxen behöver någon stabil att lita på, medan Pluto erbjuder en berg-och dalbana av känslor och intensiva upplevelser. Du kan uppleva känslor av svartsjuka och Pluto kommer att intensifiera detta. Jag råder dig att vara försiktig med relationer som är för intensiva, eftersom det kan leda till maktspel – Plutos skuggsida. Det är också viktigt för dig att lära dig att släppa kontrollen.”


Citat

Din Mars är i Kräftan. Det betyder att du förmodligen attraheras av typer som får dig att känna dig trygg.

Astrolog Cato Vermeulin

“Pluto ger också omedelbart attraktion. Man kan vara väldigt fäst vid vissa människor utan att kunna förklara varför, det är ren energi. Andra kan också uppleva denna oemotståndliga attraktion, och detta ger dig något mystiskt. Din Mars, planeten för sexualitet, beslutsamhet och männen du attraherar, befinner sig i Kräftan. Det betyder att du förmodligen attraheras av typer som får dig att känna dig trygg. Emotionell anknytning är också mycket viktig för dig, ännu viktigare än sex. Du tycker att sammanslagning, att bli en, omfamning är väldigt trevlig. Å andra sidan kan man ibland gå vilse i sina känslor. Jag tror att det är väldigt viktigt att du attraherar en man som kan prata om sina känslor, någon som också kan känna igen hans feminina sida.”


Citat

Huruvida ett förhållande kommer att bli framgångsrikt eller inte beror på mer än bara din astrologiska profil. Oavsett hur kompatibla dina diagram kan vara, hur det faktiskt kommer att se ut återstår att se.

Astrolog Cato Vermeulin

“Din Jupiter är i Lejonet, vilket kan indikera varför du är så attraherad av Lejonet. Jupiter är en lycklig planet: eftersom du har denna energi i dig, letar du efter män som också har denna lekfulla energi. Din ättling är i Vågen och din ättling handlar om den partner du vill attrahera. Därför är de egenskaper som Vågen har också mycket viktiga för dig i ett förhållande. Du uppger också att du redan har dejtat Stenbocken, och eftersom din Måne är i detta tecken, kan det också finnas potential för ett långsiktigt förhållande med Stenbocken eller någon med Stenbockens energi. Men om ett förhållande är framgångsrikt eller inte beror på mer än bara din astrologiska profil. Oavsett hur kompatibla dina diagram kan vara, hur det faktiskt kommer att se ut återstår att se.

Ovanför astrolaven

I det här avsnittet ger astrologen Cato Vermeulen dejtingråd utifrån ditt stjärntecken. Innan hon går på en dejt med någon analyserar hon alltid först hans födelsehoroskop eller födelsehoroskop (astrologisk profil på en person, beroende på plats och tid där denna person föddes – ca ta reda på om vårt potentiellt matchar och vilken typ av kött är i badet. Jag hade redan grafer framför mig där jag tänkte: wow, i teorin kunde vi vara ett perfekt par, men i verkligheten visade det sig att vi inte var det. Omvänt har jag också sett diagram över klienter med många problem och svårigheter som råkar ha väldigt starka relationer.”

”Därför kan teori ofta skilja sig från praktiken. Mycket beror också på tidpunkten: i vilket skede av livet en person befinner sig, vad är medvetandenivån i detta ögonblick och beredskapen att arbeta med sig själv och relationer. Den sista faktorn är särskilt viktig.


Vet du mer? Kontakta Kato via hennes hemsida.

Läs även:

Astrolog ger relationsråd till (singel) Vågen: “Inte konstigt att de blir kära ofta”

Kan ett förhållande fungera om du har samma stjärntecken som din partner? Astrologen Cato ger råd

Vad ska man göra om du och din partner inte matchar stjärntecknet? “Tecken på jord och himmel är inte lämpliga för kärlek”